Sign in to follow this  
Followers 0

Normals Tag With Maxwell For C4D

4 posts in this topic

#1   Posted

HI,

I use Maxwell to render my scenes in C4D. If I import an obj file with normals tag on it messes up my surfaces for rendering purposes. But if I remove that tag I start seeing my jagged surfaces. Even if I play around with my Phong tag.

I can always remove my normals tag and live with that but if someone has a better solution and would like to share, please let me know.

Thanks for your help and kind regards,

Alexandre

www.alexandregalin.com

post-21755-0-31886100-1329400362_thumb.j

post-21755-0-58024500-1329400376_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

#2   Posted

All I can think of is making sure those points are actually welded together, or trying to import it with Riptide which does a MUCH better job at importing Wavefront Object files. Not very expensive either, so it's a must have in my opinion.

(Side-note: Doesn't look like version 9.1 you're using. Need to update your profile?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3   Posted

Thanks a lot I ll check out RIptide. You re right I should update I m using R 11.5

thanks again

Share this post


Link to post
Share on other sites

#4   Posted

Delete normals tag, apply phong tag, align normals and optimize points. should fix the issue

Peace,

George.

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.