Sign in to follow this  
Followers 0

Missing Textures, Loading R14 Project Into R15

4 posts in this topic

Posted

Im not sure where to ask this question as it relates to upgrading to R15, Im sure I need to update R15 with the R14 lib4d information but Im not sure how to do this.

What is happening is: Ive loaded a project into R15 which I was working on in R14, I clicked to render and got an asset error dialog box showing a list of textures wirh missing information.

I could manualy reload the textures into the materials but there are atleast a dozen materials with missing textures and 2 of the textures were created in Sculpt.

I hope some kind person can please help.

TomAlex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i suggest you look at all the new features of R15.

you should find your answer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks dataflow,

Ive not had a chance to see all that R15 brings, I'll have to take a bit of time out and have a play with its new features.

 

I'd made the mistake of saving some objects as user presets rather than saving them in the projects folder, which explains the path of the textures. I'll have to be more disciplined in my organisation.

 

TomAlex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

there is a new texture manager

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.