Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest lisadevriese

Grid disappears

Recommended Posts

Guest lisadevriese
  • Topic Author
  • Hey Guys,

     

    I'm really new to all this so sorry in advance if this is a really stupid question.

    I'm supposed to animate 3D files (I think made in catia) I have these files as .STL files.

    When I open it the grid just disappears and I can just move the object, no more than this ...

    How can I fix this?

    Problem1.jpg

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    First try View/Frame Default...

    Then check in viewport Filter options if not disabled

    (or scale of object is too small)

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    I don't think the object is too small - its has decent scale values in the coordinates manager.

    What I do notice is that grid spacing is set to 10000 cm, so that'll be the reason you can't see it.  I don't have lite, so not sure it's the same there, but for full Cinema you can change that in Viewport Settings / Back / World Grid. Default is 100 cm.

     

    CBR

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    As we can see from screenshot grid spacing is 10000 and object is only over 200 large, it is relative small...

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    Latest Topics

    Latest Comments

    ×
    ×
    • Create New...