Jump to content
Rendercore Lab

Sign in to follow this  
Aletsi

Problem with viewport

Recommended Posts

Aletsi    1

Hi.

I`m coming from Maya and I`m starting with C4D.

I can`t see textures in viewport when using Arnold, if I work with Physical there is no problem, only with Arnold.

I work in C4D studio R17. Arnold 5.0.1.4

5a2888ecd3f29_ScreenShot2017-12-05at1_18_32PM.thumb.png.ec23bf627c158f48d83865d4ab22d17f.png

Here is the problem with Arnold.

5a28890485a16_ScreenShot2017-12-05at1_17_56PM.thumb.png.59ffd03183b07431de34fb6718af01d6.png

Here it`s ok with physical.

 

Thanks!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cerbera    1,254

Not an expert in this, but I have read that most of Arnold's shaders are not compatible with the viewport, so you should use the IPR to see your textured results. Here's the solid angle page on C4DtoA limitations.

 

CBR

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aletsi    1
  • Topic Author
  • 17 hours ago, Cerbera said:

    Not an expert in this, but I have read that most of Arnold's shaders are not compatible with the viewport, so you should use the IPR to see your textured results. Here's the solid angle page on C4DtoA limitations.

     

    CBR

    Thank you, very much.

    • Namaste 1

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    Sign in to follow this  

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×