Jump to content

Tetrini

Model is clear and made of dots?

Recommended Posts

Hello,

I'm pretty new to cinema 4d, and I'm having some problems. I made a model in blender, exported it as an obj, and opened it in cinema, but it is translucent and made of dots. I tried to render and image to see if it would appear, but it didn't. I'm sure this is a super easy fix that I'm just missing, but any help is appreciated! 

Thank you and have a great day! 

fa07cbf268a3b4d62340015ed799bfad.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like the material hasn't come in right. Try removing that, and see if the model appears and renders.

Difficult to advise more than this without the scene file...

 

CBR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check materials (if are any) attached. Maybe are enabled transparency channels...I think sometimes imported objects/files are different as we want :)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

YOUTUBE CHANNEL:

ABOUT US:

C4D Cafe is the largest CINEMA 4D community. We provide facilities for discussion, showcasing and learning our favorite software :)
×
×
  • Create New...