Jump to content

szender

Xpresso, iterate points problem

Recommended Posts

Hi,


i get stucked with a simple spline points iterating project. My goal is to set all the points x position to tho the index0 points x position. There is a problem that this index0 points somehow get fixed to a position and cant move to the y and z coordinates.
Can someone help to find out where i failed?
I attached the file.
Thank you!

spline_points_iteration.c4d

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think the 1st point node that you're using to get the count is somehow messing things up (possibly because it's set to point_0). If you set the iteration manually to 1 - 5, you can move point_0 in X, Y and Z.

 

spline_points.c4d

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Topic Author
  • Thank you! :)
    So strange, i recreated the original setup in your files, and also made it again from scratch and both works. No idea what could be wrong.
    Anyway thanks again!

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    YOUTUBE CHANNEL:

    ABOUT US:

    C4D Cafe is the largest CINEMA 4D community. We provide facilities for discussion, showcasing and learning our favorite software :)
    ×
    ×
    • Create New...