Jump to content

Sign in to follow this  
fcidade

missing xref textures

Recommended Posts

Hello all,

 

I have a scene where im working with xref files, but for any reason the textures are not loading for the master file when I reload it.

I attach a scene image for a better understanding.

 

Thank you all for your help!

 

 

 

 

Bildschirmfoto 2018-09-12 um 16.36.40 copy.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

Without looking at the scene I can only guess that the textures are not located where the file is looking for them.  Go into texture manager and see if you can re link them in there.  There is a absolute path, and relative path.  The relative path will get stored in C4D project folders tex folder, absolute path needs the whole path to the texture in place.

 

The texture manager should highlight the issue and help you fix it.

 

Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Topic Author
  • Thank you very much :)

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    Sign in to follow this  

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×
    ×
    • Create New...