Jump to content
zenmonkey

Nvidia drivers and R20 viewport issues

Recommended Posts

Anybody else having viewport issues with Nvidia driver (390 series) and R20?

 

Basically my viewport lags like crazy on R20 with the 390 series drivers. I had to downgrade to 380 series to get rid of the issue. This sucks because I can't use the latest Redshift version 2.6.

 

I contacted MAXON tech support but they are kinda opaque saying they are working with Nvidia to resolve the issue. It seems MAXON doesn't have a public issue tracker so I have no idea how many people are facing this issue or if there are any updates. How does MAXON tracks bugs? Is it all over email?

 

This is the first time I have had a issue with C4D stability and I was always impressed by how stable the software is and now that I am forced to downgrade to R19 I am having a bad taste in my mouth...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


YOUTUBE CHANNEL:

ABOUT US:

C4D Cafe is the largest CINEMA 4D community. We provide facilities for discussion, showcasing and learning our favorite software :) Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and much more. If you need to find solution to your problem or otherwise ask for help, Cafe is the right place.
×
×
  • Create New...