Jump to content

teknow

Why won't this render?

Recommended Posts

I am really disappointed that this won't render because in the timeline it plays perfectly. I requires the free plugin NetCreator to play. I can render other movies very quickly with NetCreator. I use Standard Render and I output to a .tiff image sequence and then to AE to create a .m4v

 

(deleted)

 

I locks up C4D after about 20 images have been created. I tried with versions 18 and 19 and both locked up. Normally my C4D never locks up.

 

 


Whoever said that things don't make you happy obviously didn't have Cinema 4D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only registered users can see replies - please register for full access!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

YOUTUBE CHANNEL:

ABOUT US:

C4D Cafe is the largest CINEMA 4D community. We provide facilities for discussion, showcasing and learning our favorite software :) Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and much more. If you need to find solution to your problem or otherwise ask for help, Cafe is the right place.
×
×
  • Create New...