Jump to content

Sign in to follow this  
aneirin

colour picker giving incorrect result

Recommended Posts

Does anyone know why the colour picker always seems to be coming out slightly wrong? (see attached images)

It's always a little darker than it should be but doesn't seem to be different by any consistent amount. Seems to be the same whether you pick from viewport, picture viewer or an external window. I've tested on a number of different machines running r20.

 

Any ideas? I'm getting tired of typing in rgb values manually.

Screen Shot 2018-11-28 at 18.00.00.png

Screen Shot 2018-11-28 at 17.56.59.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gah! I've got the same problem - colour picker returning dark values. Not sure when it started but had it for a while. I'm on R20 on Mac, are as you.

 

EDIT: I just switched to Linear workflow and restarted, and the problem seems to have corrected itself!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

YOUTUBE CHANNEL:

ABOUT US:

C4D Cafe is the largest CINEMA 4D community. We provide facilities for discussion, showcasing and learning our favorite software :)
×
×
  • Create New...