Jump to content

Sign in to follow this  
Didar

obejcts becomes red+lag

Recommended Posts

hey guys. this happens sometimes. some objects becomes red, then extreme lag and low fps. in this case when i activate reflectance it happened and if i uncheck it its fine. . but i remember when i used soft box before it happens also. so is it familiar for you guys? i have hardware render activated in openGl options if it helps :/

PS: this reminds me something funny: i drove my car to technical support and ask them to see why the steering wheel makes so much noise when driving, he replied turn up the music. hope you guys never tell me about not using reflectance :))

image.thumb.png.521a9aaa615a55da0b4365bbfb76e8ee.png

issue.c4d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe graphic card driver problem. For me your scene works fine without issues...

What is your card? Nvidia, AMD, Intel?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Topic Author
  • 12 hours ago, bezo said:

    Maybe graphic card driver problem. For me your scene works fine without issues...

    What is your card? Nvidia, AMD, Intel?

    @bezo hey man nice to see you. here it seems everything is fine... idk :/ why would always have problems with everything. i think i fixed over 100 serious problems in c4d and yet still goes on. btw as i found you now, please take a look here, i think you know the answer to my another issue (last question):

    https://forums.creativecow.net/thread/19/869431

     

    image.thumb.png.073451b88d51ff7876a0210707278eba.png

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    My driver is 417.01 (GTX1080). It´s not up to date...

    Glow itself is post effect. Don´t know if there is some solution for that. Maybe multipass, playing with object buffer etc.

    • Like 1

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
  • Topic Author
  • 5 minutes ago, bezo said:

    My driver is 417.01 (GTX1080). It´s not up to date...

    Glow itself is post effect. Don´t know if there is some solution for that. Maybe multipass, playing with object buffer etc.

    oh ok thanks m8. i look into it ^^

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    Sign in to follow this  

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    YOUTUBE CHANNEL:

    ABOUT US:

    C4D Cafe is the largest CINEMA 4D community. We provide facilities for discussion, showcasing and learning our favorite software :)
    ×
    ×
    • Create New...