Jump to content


Sign in to follow this  
Didar

obejcts becomes red+lag

Recommended Posts

hey guys. this happens sometimes. some objects becomes red, then extreme lag and low fps. in this case when i activate reflectance it happened and if i uncheck it its fine. . but i remember when i used soft box before it happens also. so is it familiar for you guys? i have hardware render activated in openGl options if it helps :/

PS: this reminds me something funny: i drove my car to technical support and ask them to see why the steering wheel makes so much noise when driving, he replied turn up the music. hope you guys never tell me about not using reflectance :))

image.thumb.png.521a9aaa615a55da0b4365bbfb76e8ee.png

issue.c4d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe graphic card driver problem. For me your scene works fine without issues...

What is your card? Nvidia, AMD, Intel?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Topic Author
  • 12 hours ago, bezo said:

    Maybe graphic card driver problem. For me your scene works fine without issues...

    What is your card? Nvidia, AMD, Intel?

    @bezo hey man nice to see you. here it seems everything is fine... idk :/ why would always have problems with everything. i think i fixed over 100 serious problems in c4d and yet still goes on. btw as i found you now, please take a look here, i think you know the answer to my another issue (last question):

    https://forums.creativecow.net/thread/19/869431

     

    image.thumb.png.073451b88d51ff7876a0210707278eba.png

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    My driver is 417.01 (GTX1080). It´s not up to date...

    Glow itself is post effect. Don´t know if there is some solution for that. Maybe multipass, playing with object buffer etc.

    • Like 1

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
  • Topic Author
  • 5 minutes ago, bezo said:

    My driver is 417.01 (GTX1080). It´s not up to date...

    Glow itself is post effect. Don´t know if there is some solution for that. Maybe multipass, playing with object buffer etc.

    oh ok thanks m8. i look into it ^^

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    Sign in to follow this  

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×