Jump to content
Fastbee

Dynamic IK does not deform rig

Recommended Posts

Attached is a simple 3 joint rig bound to a mesh.  Rotating the joints work.  IK Dynamics are working.  When the joints move with IK Dynamics they don't deform the mesh.  From the best I can figure it's because the joints are not rotated.  The joints are only changing their position instead of being rotated which is causing it to not deform the geometry.  I could put a target tag on the one joint which makes it rotate a little, but with the displacement it's not following right still.  I feel like I'm missing something.

not following ik dynamics.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only registered users can see replies - please register for full access!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

YOUTUBE CHANNEL:

ABOUT US:

C4D Cafe is the largest CINEMA 4D community. We provide facilities for discussion, showcasing and learning our favorite software :) Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and much more. If you need to find solution to your problem or otherwise ask for help, Cafe is the right place.
×
×
  • Create New...