Jump to content

R20 motion tracking issue


Recommended Posts

I just discovered an issue with R20 that I did not have in R19. When I create a motion tracker object and import the footage I want to track, whether it be a movie file or an image sequence the footage does not appear in the view port unless I deselect the motion tracker object. This makes it impossible for me to adjust any of the parameters or perform a track and see the footage at the same time. 

 

In R19 and previous versions the footage I am tracking is viewable in the viewport whether or not I have the Motion tracker object selected or not. 

 

I've attached a video demonstrating my issue. Not sure what is happening. It might be I need a new graphic card perhaps. 

 

Mac Pro ( Mid 2010)

64 GB RAM

2x3.33 GHz 6 core intel Xeon

ATI Radeon HD 5770 1024 MB

 

 

Link to post

Deleting my preferences fixed the issue. I've deleted my preferences 4 times to fix random weird behavior since upgrading to R20. Including not being able to rotate objects, icons in the tool bar not displaying being some of them. I wonder if I should just re-install....

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...