Jump to content

Sign in to follow this  
gazh

Team Render with dynamic ips

Recommended Posts

Hi Guys

 

We're trying to set up team render in our studio.  We have 4 floating licenses of C4D all running from a central server.  I ran the team render client on four of our machines and connected to them from my own.  All had green lights, all contributed, it was a dream.

 

I tried it again the next day and haven't been able to get them to connect since.  

 

Our ips dynamically change every day, but I've had them reserved now for each machine while we try and figure this out.  Thing is, the team render window, that shows available machines, finds them, but the little connection icons stay red.  If I try and connect, they time out.  The ip addresses are correct though, and the system information (RAM and CPU etc) shows up in the UI next to the machine name.

 

Anyone else had this?  

 

Any help would be massively appreciated.

 

Thanks

 

Gaz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...