Jump to content
Sign in to follow this  
Mark Linthicum

Texture Not covering object correctly

Recommended Posts

I have an object that i used Boole function on to etch text, I then Connect objects on it to make it one, i thought I could then add a material but it is not working, the material does not cover the etched part of the object and it is also stretched on the top and bottom of the object.

 

Any help would be appreciated.

 

Thanks, Mark

Material not covering object.jpg

Share this post


Link to post

Please take care to post in the right place. This one for example goes in Texturing etc. I have moved it there for you...
 

It is much harder to diagnose these things when you don't include the scene file, but I'd try putting it under a Connect Object and applying my texture to that instead, in cubic mapping mode.

 

CBR

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

FORUMS INFO:

Dear members, we are aware of few more bugs that are still present withing the theme.We just wanted to let you know that we are working to fix them as soon as possible.
 

NEW MEMBERS:

Please be aware that we are manually approving all new registrations, due to spam prevention. Please be patient in case you cannot login right away, we will approve you within 12h or less if we decide you are not potential spammer. 

 

Thanks for understanding! :cowboypistol: