Jump to content

  • “Great art picks up where nature ends.”  Marc Chagall 

Sign in to follow this  
neil hetherington

mograph sound effector

Recommended Posts

Hello, i have two identicle projects, 1 is in r19 and the other in r20. Both really simple set ups using a sound effector and xpresso. For some reason the one in r20 does not work, the chosen parameters for the sound effector are stuck at 0. Thr r19 version works perfectly but i dont want to use that version.

 

Has anyone else come across this problem?

i have attached a screen shot. 

Thank you...

c4d cafe.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why, of all places, would you put this in the Forum Rules Category, @neil hetherington ?

Please take care to post in the correct section. I will move this one now to Xpresso where it belongs.

 

CBR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • BLOGS

About Us

C4D Cafe is the largest Cinema 4D community. We provide facilities for discussion, showcasing and learning our favourite software.
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, watch tutorials directly from our video gallery,  get your own private messenger, post and upload images, manage your profile and much more. If you need to find solution to your problem or otherwise ask for help, C4D Cafe is the right place to be for learning 3D.  :cowboypistol:

×
×
  • Create New...