Jump to content

Sign in to follow this  
Beefdoctor

IK Rig Issue (priority?)

Recommended Posts

Hey guys, I thought it would be easier to create a video of my issues instead of writing a long explanation.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

27 minutes ago, Beefdoctor said:

Hey guys, I thought it would be easier to create a video of my issues instead of writing a long explanation.

 

 

yes and yes. ;)

 

yes, you've gone the right way, and yes, seems like a priority issue. 

 

aim constraints are usually more reliable if you combine them with an upvector, but since you only constrained your elements in one axis you probably can get away without any.

 

can you share a file? i'm always having trouble telling the right priority settings from the top of my head without a file to tinker with.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Topic Author
  • 35 minutes ago, everfresh said:

    yes and yes. ;)

     

    yes, you've gone the right way, and yes, seems like a priority issue. 

     

    aim constraints are usually more reliable if you combine them with an upvector, but since you only constrained your elements in one axis you probably can get away without any.

     

    can you share a file? i'm always having trouble telling the right priority settings from the top of my head without a file to tinker with.

     

     

    Thanks for the reply, it's much appreciated. can I give you my file in a private message? I don't really want this file out in the wild. 

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    9 minutes ago, Beefdoctor said:

     

    Thanks for the reply, it's much appreciated. can I give you my file in a private message? I don't really want this file out in the wild. 

    sure.

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
  • Topic Author
  • 5 minutes ago, everfresh said:

    sure.

     

    Just sent you a PM with the file.

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
  • Topic Author
  • I'm not sure if the message sent or not? after I press send, it refreshes and under your name it says "Everfresh cannot receive messages" 

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    Just now, Beefdoctor said:

    I'm not sure if the message sent or not? after I press send, it refreshes and under your name it says "Everfresh cannot receive messages" 

    that's odd... messaging worked a couple of days ago... gonna try to send you one instead...

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
  • Topic Author
  • For anyone else viewing this wanting a solution. With a lot of help from Everfresh, we replaced the Aim Constraints with Up Vector Constraints. There is now no Lag and PSR works correctly.

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    Sign in to follow this  

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    Latest Topics

    Latest Comments

    ×
    ×
    • Create New...