Jump to content
Sign in to follow this  
Tola

R 20 weight manager not working

Recommended Posts

Hi guys, I'm rigging a human model i created and suddenly i cant get to edit weights in the weights manager anymore no matter what i do, i suspect its a setting issue but i cant seem to figure out what the problem is or were its from. Please I'd appreciate any suggestions and I'll even post project file upon request, Thanks. 

Share this post


Link to post

Yes we will need the scene file pls...

 

CBR

Share this post


Link to post
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted
    6 minutes ago, Cerbera said:

    Yes we will need the scene file pls...

     

    CBR

    Its telling me I'm not allowed to upload up to 2mb, can I send to a private mail, or is there a way to compress the file before sending?

    Share this post


    Link to post

    You can zip it, or upload to dropbox and link it here instead...

     

    CBR

    Share this post


    Link to post
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted
    8 hours ago, Cerbera said:

    You can zip it, or upload to dropbox and link it here instead...

     

    CBR

    Dont know if I did it right but I sent to drop box and linked it to here

    Share this post


    Link to post

    Which version of Cinema are you using ?

     

    CBR

    Share this post


    Link to post
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted
    3 hours ago, Cerbera said:

    Which version of Cinema are you using ?

     

    CBR

    Version R20.059

     

    Share this post


    Link to post
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted
    2 hours ago, bezo said:

    Hi Tola,

     

     Quick solution of your problem in attached picture. I think I was met with this few times. When some strange conditions are met, it could happend sometimes /bug maybe...

     

    https://www.dropbox.com/s/eb86olrqqvtm30a/weight_editing.png?dl=0

     

    Wow! I could continue editing after I followed your advise, thank you so much, you're a life saver, this mysterious bug, problem ruined my flow. Though i have to lock and unlock every joint before it becomes editable at least I can get past the hold up. Thank you so much.

    Share this post


    Link to post

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    Sign in to follow this  

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×
    ×
    • Create New...

    FORUMS INFO:

    Dear members, we are aware of few more bugs that are still present withing the theme.We just wanted to let you know that we are working to fix them as soon as possible.
     

    NEW MEMBERS:

    Please be aware that we are manually approving all new registrations, due to spam prevention. Please be patient in case you cannot login right away, we will approve you within 12h or less if we decide you are not potential spammer. 

     

    Thanks for understanding! :cowboypistol: