Jump to content

Sign in to follow this  
briankoko

Sculpting brush preset problem

Recommended Posts

I am attempting to use a sculpting brush preset brush as an image stamp during sculpting. I've seen this done in tutorials and the help document says In the Content Browser under Presets/Sculpting/Stamps you will find numerous stamps you can use (simply drag your selection into the Image field).   But for some reason I cannot drag a sculpting brush preset from the content browser down into the stamp/use stamp/Image box so that I can use that image as a stamp brush.  But I can drag an image from my finder window or desktop into there just fine thus creating a stamp.

 

I've attached a video demonstrating my issue, not sure what I am doing wrong. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can double click those presets to use them. Or if you just want to use a texture but keep your settings then drag the image from the "tex" folder into the image field.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Topic Author
  • Thank you, double clicking seems to work. Once you do that you have that preset in your 'image' section under stamp. You can then drag and drop other presets over it to replace it with a different brush if you want. 

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    Sign in to follow this  

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×
    ×
    • Create New...