Jump to content

Sign in to follow this  
tvchris

Mouse lag when adjusting parameters

Recommended Posts

This is a weird problem... When I go to drag down on the spinners next to data inputs (see attached) there is considerable lag/delay when dragging down. This happens at home and at work on my copy of R20 on Mac OS. Different  mice. 

 

Anyone seen this or know how to fix it?

Screen Shot 2019-10-15 at 9.56.54 AM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is in the scene ?

 

CBR

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Topic Author
  • It doesn't matter, it could be a cube. Pulling down on the 'spinners' or whatever they're called is very laggy, while dragging up is not a problem. I would say it's a mouse problem, but it doesn't happen in other apps, and it happens on two separate machines with different mice. One of them a really nice Logitech mouse. Odd right?

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    2 hours ago, tvchris said:

    Odd right?

    Very. Not getting that at all in R21 in PC-land...spinners work fine there.  I guess do a support a ticket about it...

     

    CBR

     

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    Sign in to follow this  

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×
    ×
    • Create New...