Jump to content

Sign in to follow this  
joolsd

Display tag not fading gradually In VRAY

Recommended Posts

I have a bit of a problem with the display tag not fading smoothly. I think it is the VRAY materials because it works when I delete it.

 

Is this a known bug, or is there a work around? Best regards

 

EDIT: Found out myself. Just use Material Weight in VRAY settings and animate a colour map. Cheers.

 

Julian

Share this post


Link to post
Share on other sites

18 minutes ago, joolsd said:

Is this a known bug, or is there a work around? Best regards

 

It's a known limitation rather than a bug I think. Fadeouts should be done with materials ideally. The display tag was only designed to give quick viewport feedback really, so I was surprised it worked even with Cinemas native renderers. I don't think there are ANY TPRs that would support this but interested to hear from anyone that knows different, or maybe Redshift could gain that ability now MAXON have acquired them ?

 

CBR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Latest Topics

Latest Comments

×
×
  • Create New...