Jump to content
Sign in to follow this  
Jaee

Render looks different to viewport

Recommended Posts

Hey guys, I am trying to create a golden confetti animation, to animate it I have used emitter simulator with gravity, turbulence and friction applied. The problem is that the IPR window shows somewhat my desired result however the actual render seems to ignore the my desired emitter simulation.

Anyone knows of possible solution? Thanks,

 

Link to the working C4D file: https://www.dropbox.com/s/8krr2zrcf732l17/GoldenConfetti01.zip?dl=0

 

 

 

The IPR Window

Screen Shot 2019-11-19 at 5.44.15 PM.png

 

The Actual Render

Screen Shot 2019-11-19 at 5.45.38 PM.png

Edited by Cerbera
Retitled for accuracy / later search use / moved category

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is not an Arnold issue. The Birthrate values for Editor and Renderer  in the Emitter are radically different, and should be the same...

 

image.png.ee53785ede85a830188c556f3074da9b.png

 

CBR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...