Jump to content
Sign in to follow this  
boothal

Redshift Material preview not working

Recommended Posts

Hey all,

so I just got into Redshift for Cinema4D and the material previews are lagging and sometimes not matching or showing at all. I'm wondering if anyone else has had this issue and found a fix.

Cheers!

 

Capture.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

What kind of machine you have, Nvidia or AMD? 

 


| MAXON Quality Assurance Specialist | 3D Asset Creatior | C4D Cafe Manager | Gamer in Heart | :compEnjoy:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Topic Author
  • Nvidia. I finally found the solution... Preferences - Renderer - Redshift    there's a tick box to turn on "Refresh Material Previews Automatically".

    I really don't understand why this is an option to turn off let a lone this be my default setting but, so it goes.

    All is taken care of and all is forgiven. Hope this helps someone in the future aha.

    Thanks for the reply!

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    Sign in to follow this  

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×
    ×
    • Create New...