Jump to content

Sign in to follow this  
Rasmus Broe

Sound effector and pose morph?

Recommended Posts

Pose_Morph_sound_test4.c4d

I cant get the sound effector ro work properly with pose morph.

I can hear the sound, but the object is not affected.
In all the tutorials I see, the sound effector looks slightly different, and perhaps this is the problem?

Anyway I have attached my very simple scene file which includes an object with expresso and pose morph tag, and a sound file.

Can anyone check my file to see what I am doing wrong? It should be sop simple according to the tutorials.

Share this post


Link to post

Rasmus, can you also share a tutorial you are trying to follow?


| MAXON Quality Assurance Specialist | 3D Asset Creator | C4D Cafe Manager |

Share this post


Link to post

You are missing a solid field in effector 🙂

Share this post


Link to post

And don't forget to change the Pose Morph  mode to Animate.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Latest Topics

Latest Comments

×
×
  • Create New...