Jump to content

Sign in to follow this  
James Dunbar

Prorender / AMD 5500M 8GB crashing

Recommended Posts

  • Topic Author
  • Thanks Morten. This does indeed work and I can now render using ProRender. I wonder why Metal isn't working though? Does anyone know whether this is likely to be a Cinema 4D bug, or is it a Catalina / hardware issue?

     

    Share this post


    Link to post

    Omg dude, you saved my life with disabling Metal, my MBP was crashing so badly and I didn't know what to do, there's nothing out there regarding this, thanks so much, it even seems to work faster in the bits that didn't crash. A really easy way of testing this is adding subdivision to any body, instant crash, whole system. Thanks!!

    Share this post


    Link to post

    To add to the documented cases -

    I've had a similar problem on a new 16" MBP with 8gb Radeon and 64gb system memory. 

    A few times C4d has crashed because of a "Graphics driver error" and one time while rendering in Prorender the whole machine suddenly shut down with a very quick and loud burst of the coolers. Only experienced that once.

    Other than that, rendering in Prorender works for me. 

    Will be keeping an eye out for similar problems. Please keep us posted if you find out it's a hardware problem. 

    Share this post


    Link to post

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    Sign in to follow this  

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×
    ×
    • Create New...