Jump to content

Receving different render output


Recommended Posts

Hello, I am on R21 Studio. I get wrong outputs when I render redshift.  This is a bucket render and this is one I get when I send it to picture viewer for final render. I am using topoformer plugin, why aren't bucket renders or redshift IPR matching the final scene?

Snapshot1.png

 

 

Link to post

Please use the cafe image upload system instead of bouncing us out to 2 separate external links, making file comparison quite awkward.

 

We could probably do with some more scene details than that too. If you can't upload the whole c4d file, then at least do a screenie or 2 of your render settings etc etc...

 

CBR

Link to post
6 minutes ago, Cerbera said:

Please use the cafe image upload system instead of bouncing us out to 2 separate external links, making file comparison quite awkward.

 

We could probably do with some more scene details than that too. If you can't upload the whole c4d file, then at least do a screenie or 2 of your render settings etc etc...

 

CBR

Ok, here they are. Would love to get this problem fixed. 

Link to post
1 minute ago, coelacanth said:

Would love to get this problem fixed. 

I don't have RS so it won't be me, but at least we've got all the right information in all the right places, so hopefully the next RS guys along will have everything they need to help you... thanks for sorting that out, and hope you find a speedy solution...

 

CBR

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...