Jump to content

C4D w/ Vray-Render problem


Quartzprod

Recommended Posts

Hello !

I need your help..

When I want rendered my project, it's look like this (1st pic)

But, I have textured items !

 

I use Vray and I don't understand why render look like this..

 

(excuse my English, I'm French)

Capture d’écran 2020-02-17 à 21.04.34.png

Link to post

  • Silver Contributor

Bonjour! Pardon my French, I'm American. 😉

I know this sounds obvious, but did you choose V-ray as the Renderer in Render Settings? I use Corona and if I forget to do that, my scene will render black.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

ABOUT US

We are dedicated Cinema 4D Community of friendly and passionate artists, hobbyists and developers. Feel free to join us and share your knowledge, your art and anything that might help Community to grow. We are providing guidance, free plugins and files, feedback, sponsorships and various discounts for our Contributors. :cowboypistol:

SUPPORT

Tickets

Purchases

×
×
  • Create New...

Copyright C4D Cafe © 2020 Powered by Invision Community