Jump to content

Sign in to follow this  
maradakerut

Octane Object Tag issue

Recommended Posts

Hello! I was trying to render some X-particles emitters with Octane Object Tag on it. But it won't render without Particle Rendering, I simply don't have it as an option in Octane Object Tag. Using Octane 4.05. Anyone knows what's wrong?KmGxYRcRU3muYrajGmfPboQIWVg0C0PTosBAgC9l

Share this post


Link to post

I don't have C4D on but what is in the drop down list besides "None"?

Share this post


Link to post
  • Topic Author
  • You're absolutely right it's the screenshot from Octane Manual Documents

    The problem is that I don't have it at all and just trying to figure out why

    octaneissue.jpg

    Share this post


    Link to post

    I would have though that was a question for Octane Support.

     

    CBR

    Share this post


    Link to post

    Yeah something is definitely wrong. I just added a single X-Particles Emitter to my scene and the OctaneObject Tag on it and I definitely have the submenu.

    Smells like a bug.

    Cinema_4D_MkERAoLGgx.png.2d6dbfe04f1069de7a12642b4654ed6c.png

    Share this post


    Link to post

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    Sign in to follow this  

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×
    ×
    • Create New...