Jump to content

Sign in to follow this  
BuddaZero

Redshift Preview Not working

Recommended Posts

Hey everyone, I just got Redshift and all the previews are black. I even went to preferences and see that "Refresh Material Previews Automatically" is ticked on, so I'm unsure why it not working. When I restart C4D the preview in the materials panel work but not the node editor, and after I make a few adjustments, the materials in the matewrial cease to work, this is only with Redshift.

Any thoughts?

 

Screenshot (23).png

Share this post


Link to post

If you are running the IPR while you're working on the materials they won't refresh. It's either or.

Share this post


Link to post
28 minutes ago, DasFrodo said:

If you are running the IPR while you're working on the materials they won't refresh. It's either or.

Thats right, thats just what he has going by the screen shot.  The render engine can only render one at a time.

 

49 minutes ago, BuddaZero said:

Hey everyone, I just got Redshift

When you say "you just got" do you mean literally just got as there is a deal in just 3 days with 30% off?

 

Dan

Share this post


Link to post
1 hour ago, Rectro said:

Thats right, thats just what he has going by the screen shot.  The render engine can only render one at a time.

 

When you say "you just got" do you mean literally just got as there is a deal in just 3 days with 30% off?

 

Dan

 

When I got it last week, 2 days later the 30% deal was announced, so yeah, thanks for putting salt on the wound.

Share this post


Link to post
5 minutes ago, BuddaZero said:

 

When I got it last week, 2 days later the 30% deal was announced, so yeah, thanks for putting salt on the wound.

I mentioned it as maybe they could do something, have you contacted them, dont hurt to ask?

 

Dan

Share this post


Link to post
12 minutes ago, Rectro said:

I mentioned it as maybe they could do something, have you contacted them, dont hurt to ask?

 

Dan

I just emailed them, good suggestion. Sorry for my attitude. You should have seen my face when I saw the sale 😕

Share this post


Link to post
3 hours ago, DasFrodo said:

If you are running the IPR while you're working on the materials they won't refresh. It's either or.

 

They don't refresh at all, I just made a new scene, and made a new material, nothing but black on the preview, but if I save and restart, it updates. I'm going to do some troubleshooting and post updates here as I go.

Share this post


Link to post

tbh my Redshift materials rarely update either, I've always put it down to one of the quirks/downsides of RS

Share this post


Link to post

I've got exactly the same problem! Wasn't like this with the demo version

Share this post


Link to post

Same, I save - restart and click the material and goes from black to how it should be.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...