Jump to content
Sign in to follow this  
Aria

Alpha channel doesn’t export in s22

Recommended Posts

Hey all. I’m using the s22 student version. When I export with alpha channel it generates an image with black background. I’m missing any step or it is bug? I didn’t have this issue with C4D R18. Any suggestions? 
thanks!!!

Share this post


Link to post
52 minutes ago, Aria said:

I’m missing any step or it is bug?

How can we possibly tell without you showing us your setup or providing your scene file ?

 

CBR

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

FORUMS INFO:

Dear members, we are aware of few more bugs that are still present withing the theme.We just wanted to let you know that we are working to fix them as soon as possible.
 

NEW MEMBERS:

Please be aware that we are manually approving all new registrations, due to spam prevention. Please be patient in case you cannot login right away, we will approve you within 12h or less if we decide you are not potential spammer. 

 

Thanks for understanding! :cowboypistol: