Jump to content
Sign in to follow this  
TheOtherOne

Motion blur in Octane while using Object Emitter

Recommended Posts

Hi !
 I''m trying to render a rain scene where droplets supposed to be blurred. They are emitted by the Particles Emitter but it doesn't seem to work. I applied Octane Tag both to the Emitter and to the droplet but still they are sharp. Motion Blur in the OctaneCamera tag is also turned on. Am I missing something or Octane has some limits when it comes to working with these C4D native tools?

 

 Best regards.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

FORUMS INFO:

Dear members, we are aware of few more bugs that are still present withing the theme.We just wanted to let you know that we are working to fix them as soon as possible.
 

NEW MEMBERS:

Please be aware that we are manually approving all new registrations, due to spam prevention. Please be patient in case you cannot login right away, we will approve you within 12h or less if we decide you are not potential spammer. 

 

Thanks for understanding! :cowboypistol: