Jump to content

Search string not working


Recommended Posts

I've recently upgraded to C4D S22, and it's still as buggy and awful as the previous versions. I'm trying to load a scene I created a while ago, with a load of XRefs, and it seems MAXON STILL haven't sorted out all the bugs related to those. But I digress. I've found that the search box in the Object Manager just doesn't work. Has anyone else noticed this? No matter I type into the <<Enter your search string here>>, it NEVER finds anything. For example, I have a polygon called 'floor'. If I type 'floor', it finds nothing. If I type 'flo' it finds nothing. Am I doing something wrong? Is there some obscure setting I need to click to make this actually work?

 

Thanks in advance for any suggestions!

~ Paul

Link to post

Can you think of any DCC that contains no bugs ? I can't.

 

But unable this replicate this issue myself. Which version of S22 is this ? Having just tested it, I can say that in all versions of that search works perfectly for me.

 

259912048_OMsearch.gif.4a3ac14c366070e8b73221c46708744e.gif

 

There is nothing you need to specifically turn on to make this active... have you tried the normal things - program restart, system restart, delete prefs folder ? Or it might be a plugin breaking it for example... are you running any ?

 

CBR

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...