Jump to content
Sign in to follow this  
adrencg

Graph editor won't show anything

Recommended Posts

I've been setting up a complex scene with a toothbrush and mouth. For some reason, the graph editor(timeline) won't show anything (whether selected or not) in the left pane. If I copy and paste an animated item to another project window, I can see everything fine. I'm using the "animation" layout BTW. 

 

If I create a floating graph editor window from the "window" menu then it works. It's something about the graph editor that's docked in the animation layout. Of course, I can easily fix this by replacing the non-working graph editor with the fresh floating one, but I would like to understand what I broke for future reference. When learning a new software, I always end up screwing  something up in the interface. I'd like to know how to unscrew it, if someone can help.

 

I've attached the scene., trimmed down to a couple of objects.

graph editor problem.c4d

Share this post


Link to post

In that graph editor, do all the keys and whatnot come back if you press Alt-A ?

 

CBR

Share this post


Link to post

As Jay said, maybe accidentally you switch view mode from automatic to "individual" mode. Currently (when Automatic mode off) you could drag animated object from OM to Timeline to see keys...

AM_T.thumb.png.f36bb493acb4793711afc8081ed419f4.png

Share this post


Link to post
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted

    Thanks for the help. I knew it was probably operator assholitus.

    Share this post


    Link to post

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    Sign in to follow this  

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×
    ×
    • Create New...

    FORUMS INFO:

    Dear members, we are aware of few more bugs that are still present withing the theme.We just wanted to let you know that we are working to fix them as soon as possible.
     

    NEW MEMBERS:

    Please be aware that we are manually approving all new registrations, due to spam prevention. Please be patient in case you cannot login right away, we will approve you within 12h or less if we decide you are not potential spammer. 

     

    Thanks for understanding! :cowboypistol: