Jump to content

ik tag causing jumping/glitching issue in animation - c4d


AdamHuman
Go to solution Solved by Vozzz,

Recommended Posts

hi all,
as you can notice in the video i have a mechanical arm/leg

i set it up using IK tag
and my issue is when i move the IK goal , a glitching / jumping happen in the middle of animation :

 

 

the object manager :

 

2020-11-20_155746.thumb.jpg.95e17a51c7267093faf586d6963a51bb.jpg

 

the < shift priority tag > i add on the parent null

was to test if shifting the priority could solve the problem but i didn't 

it still the same

 

ik settings

2020-11-20_160140.thumb.png.0ebc764ae119036fbcdd7fa882e56423.png

 

my C4D version is R20.059

 

so i would like to know what causes this issue and how to solve it if possible 

 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

ABOUT US

We are dedicated Cinema 4D Community of friendly and passionate artists, hobbyists and developers. Feel free to join us and share your knowledge, your art and anything that might help Community to grow. We are providing guidance, free plugins and files, feedback, sponsorships and various discounts for our Contributors. :cowboypistol:

SUPPORT

Tickets

Purchases

×
×
  • Create New...

Copyright C4D Cafe © 2020 Powered by Invision Community