Jump to content

weightpainting only works in model mode


datditdot
Go to solution Solved by Cerbera,

Recommended Posts

HI there,

would be glad if someone can help me

I'm new to rigging and I'm having some problem on weight painting.

is it possible to paint on Points mode?

somehow when i switch to points , the deformation is off and suddenly it jumps to a T Pose.

I look on some tutorial on internet but I can see that they able to do a weightpaint on Points mode but still has the deformation/ still attached with the rig.

 

ps: I am working on R23.110

 

 

Thanks guys

 

 

jopmNJOoXM.gif

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

ABOUT US

We are dedicated Cinema 4D Community of friendly and passionate artists, hobbyists and developers. Feel free to join us to share your knowledge, your art and anything that might help Community to grow. We are providing guidance, free plugins and files, feedback, sponsorships and various discounts for our Contributors and much more. :cowboypistol:

×
×
  • Create New...

Copyright C4D Cafe © 2021 Powered by Invision Community