Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Scythar

Another Hair Problem

Recommended Posts

  • Topic Author
  • When i create hair i can render it, but once i did some changes to it (like the cut and or brush, and like the dynamics interaction, i still see my hair in the viewport, but it doesnt render anymore ??

    Something i should know?

    now i dont get it "even more"

    tried to make screenshots and all a suddon the dynamics interaction tool gives a right render. ??????

    aparently it happens after i turn the render settings up AND then try to "render to picture viewer", after that i loose all my here in de renders that follow, and there just no way back????

    before setting the render settings a little higher:

    After:

    Share this post


    Link to post
    Guest Damsel

    You might want to attach the scene file so that others could take a look at your settings and see if they notice anything that might be causing it.

    Share this post


    Link to post
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted

    Rather late reply, sry:

    here 's another file with same problem: hair rendering isnt done, althought he render hair option is on !

    ?? Help ??

    Share this post


    Link to post

    Take a look at your post effects. There is no hair selected.

    Peace,

    Rich_Art. :thumbsup:

    Share this post


    Link to post
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted

    k, totally ashamed now :(

    Share this post


    Link to post

    LoL..... No need to be ashamed. Can happen to anybody. :)

    Peace,

    Rich_Art. :thumbsup:

    Share this post


    Link to post
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted

    what i dont understand is: apparently when you first insert hair object, it is automaticly on, but after doing many manipulations, all the suddon it doesnt render anymore ??

    oh well, problem saved, know where to look now.

    Share this post


    Link to post
    Guest
    This topic is now closed to further replies.

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×
    ×
    • Create New...

    FORUMS INFO:

    Dear members, we are aware of few more bugs that are still present withing the theme.We just wanted to let you know that we are working to fix them as soon as possible.
     

    NEW MEMBERS:

    Please be aware that we are manually approving all new registrations, due to spam prevention. Please be patient in case you cannot login right away, we will approve you within 12h or less if we decide you are not potential spammer. 

     

    Thanks for understanding! :cowboypistol: