Jump to content

  • “Great art picks up where nature ends.”  Marc Chagall 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest peeps

Can't Get Avi To Render Clear.

Recommended Posts

Guest peeps
  • Topic Author
  • I can get my images to render great but, when it comes to video no mater what i do my renders come out fuzzy.

    I have tried it on 2 different pc's.

    tried different codec's

    I have messed around with all the render settings that i know.

    I just can't figure it out.

    has anyone had this problem before. thanks

    this just a test scene to show you my settings but they all are fuzzy.

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Don't use the animation filter. Use the Still filter and use high quality settings for the codec. You're probably better off rendering to QT and using the H.264 codec.

    3DKiwi

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    Guest peeps
  • Topic Author
  • Thank you kiwi very much for getting me started. your site is really great.

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    Guest
    This topic is now closed to further replies.

    • BLOGS / NEWS & SPECIAL ANNOUNCEMENTS

    Latest Topics

    Latest Comments

    About Us

    C4D Cafe is the largest Cinema 4D community. We provide facilities for discussion, showcasing and learning our favourite software.
    Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, watch tutorials directly from our video gallery,  get your own private messenger, post and upload images, manage your profile and much more. If you need to find solution to your problem or otherwise ask for help, C4D Cafe is the right place to be for learning 3D.  :cowboypistol:

    ×
    ×
    • Create New...