Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Knight-Templar

What Have I Done

Recommended Posts

Guest Knight-Templar
  • Topic Author
  • I placed a background image for the front and the side views of C4D. but for some reason i can no longer change the rotation of the image or the transparency of the iimage. First time this has happened, alway been able to do it before. The image is just a normal jpeg.

    Any ideas please,as it is bugging me.

    Simon

    Share this post


    Link to post

    Hi. You need to enable "OpenGL" display mode in the preferences.

    3DKiwi

    Share this post


    Link to post
    Guest Knight-Templar
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted

    3DKiwi thankyou, i dont remember changing it, but least i know for next time.

    Cheers

    Simon

    Share this post


    Link to post
    Guest
    This topic is now closed to further replies.

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×
    ×
    • Create New...

    FORUMS INFO:

    Dear members, we are aware of few more bugs that are still present withing the theme.We just wanted to let you know that we are working to fix them as soon as possible.
     

    NEW MEMBERS:

    Please be aware that we are manually approving all new registrations, due to spam prevention. Please be patient in case you cannot login right away, we will approve you within 12h or less if we decide you are not potential spammer. 

     

    Thanks for understanding! :cowboypistol: