Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest dparker

C4d File Error Please Help!

Recommended Posts

Guest dataflow
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted

    i dont think it would be corrupted if you can open it and it says file size is that big. (could be wrong)

    you probably just have something turned off in the saved scene

    Share this post


    Link to post
    Guest dparker
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted

    Well there's nothing in the scene it's empty. So there's no way to tell if anythings turned off. I just had it open and I closed it all down and saved it. Then I went back 5 mins later to fix something I saw in the render and poof, the scene opens in a blank grid.

    Share this post


    Link to post

    Is it the same on both machines?

    Share this post


    Link to post
    Guest dparker
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted

    Yes both machines open the same thing. Could this be a Mac thing? I'm running Leopard on both. Cuz I know when I have C4D open on both computer and I accidentally have the same file open on both I get some pretty funny results. But I know enough to close one down before opening the other.

    Share this post


    Link to post
    Guest dataflow
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted

    your scene could be in a layer (and layer turned off)

    upload your scene to a file share site and post link.

    its only no image links not c4d files

    Share this post


    Link to post
    Guest dparker
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted

    I checked. The only layer that's in there says (Undef. Layer)

    What's a free file sharing site I can use?

    Share this post


    Link to post
    Guest dataflow
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted

    would have been better to zip it up (c4d files zip to more then half there size)

    but never mind i still downloaded it smile.gif

    Share this post


    Link to post

    The file does not realy load here

    Edit: I checked the file by hand, it seems to be seriously garbled up. Either a plugin wrote nonsense information or the file was damaged in transfer.

    Share this post


    Link to post

    About it being a mac thing, there's a bug with OSX 10.5.3 that corrupts adobe files if you save directly to a server. It's a long shot but might be a similar issue??

    Share this post


    Link to post
    Guest
    This topic is now closed to further replies.

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×
    ×
    • Create New...

    FORUMS INFO:

    Dear members, we are aware of few more bugs that are still present withing the theme.We just wanted to let you know that we are working to fix them as soon as possible.
     

    NEW MEMBERS:

    Please be aware that we are manually approving all new registrations, due to spam prevention. Please be patient in case you cannot login right away, we will approve you within 12h or less if we decide you are not potential spammer. 

     

    Thanks for understanding! :cowboypistol: