Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cmolfino

Physical Render and Inheritance Bug

Recommended Posts

  • Topic Author
  • Hello

    I'm having a problem with Physical Render. I'm using the mograph inheritance effector on a fracture objetc, and combined with physical render I found a bug. The objects inside the fracture objects appear in render when they are actually at 0 scale.

    Any help? suggestions? I've been struglling several hours without success.

    Attached the scene file.

    Thank you very much,

    José

     

    bug.c4d

    Share this post


    Link to post
    Guest skiwlkr

    I have the same bug here. Anyone a solution? is this known by MAXON so far?

     

    Bug appears only in R15, R14 works just fine

    Share this post


    Link to post

    I get the same result rendering in R14 as I do in R15 i.e. a cube animating in scale from having no size to one with some size. At frame 0 nothing is visible. That said, I'm running a newer version of R15 than what you guys are. No doubt an update is coming sometime :)

    Share this post


    Link to post
    Guest pastau

    Hello,

     

    Just put 0,00001 instead of 0.

     

    Cheers

    Share this post


    Link to post
  • Topic Author
  • Thanks Pastau... change from 0 to 0.00001 seems to work so far

    Share this post


    Link to post
    Guest pastau

    Hello,

     

    Beside this strange bug it is just the occasion to know that c4d deals with very precise values even if it doesn't display them.

     

    Cheers

    Share this post


    Link to post
    Guest
    This topic is now closed to further replies.

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×
    ×
    • Create New...