Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

elegy

"moire" in GI render R16

Recommended Posts

  • Topic Author
  • rendering with GI at any settings, linear output.
    getting a moire on the image AFTER the render is done. i can see it render well in picture viewer, but just as the image is done rendering this moire is introduced. i don't have any filters enabled.
    thanks
    lironpost-35346-0-84892800-1414501807_thumb.j

    Share this post


    Link to post

    straight alpha? 

    Share this post


    Link to post
  • Topic Author
  • Author of the topic Posted

    straight alpha? 

    tnx for the answer.

    no alpha :(

    im lost here, i raised the samples on GI as well.... no help

    here is a tiff with a high sample count for GI

     

    the weird thing is that when its rendering i don't see the moire.

    post-35346-0-56035300-1414508541_thumb.j

    Share this post


    Link to post
    Guest
    This topic is now closed to further replies.

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×
    ×
    • Create New...

    FORUMS INFO:

    Dear members, we are aware of few more bugs that are still present withing the theme.We just wanted to let you know that we are working to fix them as soon as possible.
     

    NEW MEMBERS:

    Please be aware that we are manually approving all new registrations, due to spam prevention. Please be patient in case you cannot login right away, we will approve you within 12h or less if we decide you are not potential spammer. 

     

    Thanks for understanding! :cowboypistol: