Jump to content

Sign in to follow this  
Cchumi

TP from clone cube on mospline [Solved]

Recommended Posts

Hi everyone, I try to achieve a simple preset.

I have a mospline(inside a sweep) and a cloner with a cube(set to one offset -1% to put it a the top of the mospline.

Then i put in a null to group and clone this stuff in a grid array to make a floor of flower.

I want to generate particles from each cube cloned on the top of the mospline. So I use a matrix object and Xpresso but I'm sure I don't do this correctly.

I always get only one cube who generate particles.

 

I attach a test scene.

 

Thanks

TestScene.c4d

Share this post


Link to post

This can help :)

 

Cheers

Share this post


Link to post
  • Topic Author
  • I have already try this setup but the strange thing is that don't emit from all my clones(think it's because the cube cloner is a child of another cloner with the mospline).

     

    Probably not possible to achieve what i want...

    Share this post


    Link to post
  • Topic Author
  • Ok I think I have found the way to do that. I just put a STOP tag on my sweep(mospline) and put the main cloner in the connect and that works...

    Thanks guys 

    Share this post


    Link to post

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    Sign in to follow this  

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    Latest Topics

    Latest Comments

    ×
    ×
    • Create New...