Jump to content

Sign in to follow this  
leevandowski

Bevel Deformer mess with my texture

Recommended Posts

Hi!

I have a problem with texturing my model. When using the bevel deformer to get the edges nice and sharp the texture wont stick. Any idea how to fix it?

 

Screen Shot 2017-01-24 at 00.15.36.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I suspect there is a clever way to fix this without making anything editable, but if there is, I can't remember it. @bezo will know :)

So what I'd do instead is a Current State to Object, so you bake in the bevels, and then do your material poly selections again this time including the bevelled polys...

CBR

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Topic Author
  • Hi @Cerbera! Thanks for your reply. That was my solution in the end :) But as you say, a clever way to work with it without make it editable would be awesome. Then the deformer will be really helpful :)

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    Sign in to follow this  

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    YOUTUBE CHANNEL:

    ABOUT US:

    C4D Cafe is the largest CINEMA 4D community. We provide facilities for discussion, showcasing and learning our favorite software :)
    ×
    ×
    • Create New...