Jump to content

Guest PhilBao

C4D doesn't work on Ryzen

Recommended Posts

Guest PhilBao

Has anybody got ryzen yet? I just got ryzen 1700 and Asus b350 to change my Intel platform. But CINEMA 4D doesn't work any more. When double click the CINEMA 4D icon, nothing happen, even a flash. Literally nothing. The only thing that I know is task manager shows the CINEMA 4D background process. It's a disaster. Anybody knows what happened? Please help me:(

It's CINEMA 4D R18 on windows 10. Every other apps work fine, such as Adobe and maya. Just CINEMA 4D has some problem. I reinstall my windows 10 and still doesn't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only registered users can see replies - please register for full access!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

YOUTUBE CHANNEL:

ABOUT US:

C4D Cafe is the largest CINEMA 4D community. We provide facilities for discussion, showcasing and learning our favorite software :) Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and much more. If you need to find solution to your problem or otherwise ask for help, Cafe is the right place.
×
×
  • Create New...