Rendercore Lab
Rendercore Lab
lsrouse

Constrain Scale Not Working

4 posts in this topic

Not exactly sure what is going on here but I have a set of grouped objects that I am trying to scale. According to the documentation I should be able to hold down shift and drag the handle to scale in increments of 10. However, when I do this it scales but it does so normally. Yes, My shift key works, it was the first thing I checked. Could this just be an issue with my settings? I am running R18.057 on Windows 10 Home.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you holding down shift before you drag ? I've found it works when you hold down shift after you've dragged a small amount - ditto constrain rotation. I'm on same release as you, Windows 10 Pro x64.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, jed said:

Are you holding down shift before you drag ? I've found it works when you hold down shift after you've dragged a small amount - ditto constrain rotation. I'm on same release as you, Windows 10 Pro x64.

LOL, that was it! Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're welcome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.