Jump to content

rafidola

Regular Member
  • Content Count

    78
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Noble Beginner

About rafidola

  • Rank
    Cafe Ronin

Profile Information

  • First Name
    Georgi
  • Last Name
    Zagorchev
  • C4D Version
    19.024 Studio

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. These are the results I've been getting with the Plugin but this looks more like a cloud of smoke instead of an ink water drop like the one I've shown in the initial post.
  2. Thank you both for your replies. I'm probably going to end up also using filmed elements but I thought I should try to create it myself. Dan, I experimented with TurbulenceFD but never got this "Ink" look :/
  3. Hello, awesome people! Does anybody know how to create a simulation of an ink drop in water? I've been looking at some TurbulenceFD tutorials on smoke and explosion but I can't find anything on how to achieve the effect I'm looking for. Here is a link of some stock footage of ink drop in water to show you what I want to create. p
  4. Hello! I will explain what I'm trying to achieve. I have a 3D model of a cup. I want a 9 seconds animation (30fps each second). The first 3 seconds I want the cup to be fractured in 18 pieces, for example, laying on a floor. On the 4th second I want the parts to go up in the air and start linking together and around the 7th second I want the parts completely linked. While they are getting linked I want the cracks of the cup to start glowing(animating the texture from a black texture to a golden one) and even light streaks to appear if it's possible. I did some unsuccessful experiments with Thrausi and Nitroblast. I have no idea how to make this. Can anyone explain? This should be achievable with Voroi Fracture but I don't know how. When I fracture my 3D model and click play it just explodes. I will put a video I found where a guy makes the effect I want at 0:40 seconds with voroi fracture at
  5. Aye. There were these damn overlapping points. I deleted them and now it's fine. I should've checked before I made this post. >.< Anyway, thank you for the support Cerb :)
  6. Hello. It's probably something simple but I have a single spline and there's a circular shape inside that spline which I expected to be subtracted when I extruded it but it didn't get subtracted.
  7. How do I make a spline editable since "Make Editable" is greyed out? That's what I needed. How did you fix it?
  8. Here is a link to the ai file. The splines are connected. I haven't tried to export into separate splines. http://www.mediafire.com/file/1iye2rmy99hyp7g/Circular Shape Test - V8 [Converted].ai
  9. Hello. I have made a spline and I'm trying to extrude it but it gets messed up. I exported the drawing from Illustrator as .ai file(V8) and then imported it in C4D. I want it to look the same way as it does in Illustrator but I want it to be 3D. It looks alright before I put it in the "Extrude".
  10. This is exactly what I needed! Also, thanks for the information of bug fixes for the 19.053 version from my last thread. I'm going to update soon. Damn. I don't know how to repay for all your help. You are pure gold for this forum.
  11. No problem. When I click CStO I get the exact same result as when I use the bevel tool. This is what I'm trying to avoid because then I have to use Loop Selection tool on every loop created from the subdivisions of the bevel. It's not a problem but I'm trying to figure out a way to have the bevel with the same texture as the side and top big polygons without having to spam loop selection. I didn't understand that "put it under a Connect" part, though :( , so I haven't tried it.
  12. I updated the comment. I'm sorry I didn't answer your question the first time. I was trying to figure out what is CStO.
  13. I'm trying to make a 3D model for the plug-in Element 3D in After Effects and do an animation inside of After Effects. In order to apply textures to different parts of your model inside of Element 3D you have to export the model from cinema 4d with applied textures to these specific parts. If I use the normal bevel tool then I have to select individually every polygon so it's going to take a lot more time this way. What is CStO?
  14. Aye. I thought that there was an extra point only at the bottom. I didn't see that there was another one at the top. I removed the top point also and it's all good now. Thank you all for your help! I have another question. When I select the polygons, which have bevel applied to them, and put a texture the bevel doesn't get the texture. How do I make the bevel get textured as well?
  15. I welded the points and then connected the edges on top but still doesn't work correctly. This is what I get.

Latest Topics

Latest Comments

×
×
  • Create New...