Jump to content

rochdale

New Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

Profile Information

  • First Name
    steven
  • Last Name
    bell
  • C4D Ver
    19.053 Studio
  • Location
    UK
  1. Hi, Im starting out with Bodypaint and can't seem to get the Detach Projection Plane to work, when I projection paint on the object then move the camera the paint sticks to the object then vanishes when i release the mouse button, I've attached a simple scene that has this problem, any thoughts much appreciated, i must be missing something simple. Thanks Steve *Running R20 Detach Projection Plane.c4d
  2. Hi, I have a material with a mograph color shader in the luminance and another in the alpha channel. I have a shader effector that id like to drive the luminance channel and a random effector to drive the alpha channel. I've set both effectors to color mode-ON. Im wondering how C4D can tell which effector i'd like to drive which channel? Any help much appreciated. Thanks.
  3. Hi, thanks for taking the time to reply. I've go it working as you suggest and using the multishader to have lots of different animations. I realised the viewport wasn't previewing properly and i need to use the interactive renderer to see what result i was getting. Thanks for your help.
  4. Hi, I have several planes, each with an animation of a number counter applied as a material, each one has its own alpha. Ive added these to a cloner object and want to fade these up in a random order. I used this post to help , https://www.c4dcafe.com/ipb/forums/topic/86572-how-to-fade-in-clone-objects-randomly/ but i cant find a way to also keep each planes alpha. Any help much appreciated.
  5. Hi, Im rendering some fine lines (sweeped splines) with a sterescopic spherical camera outputting a 4K x4K over and under image, the left eye (over - image) is fine but the right eye (under - image) has aliasing issues, I've increased the ant-aliasing quality but it doesn't help. Also if i output it as a side-by-side image I don't get the aliasing issue in either eye. Has anyone come across this before and hopefully solved it? I can use the side-by-side method but I then have to convert it to over/under before I can preview it in my headset which is adding extra time to my workflow. Many thanks Steve

×