Jump to content

John Rowe

Regular Member
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Noble Beginner

Profile Information

  • First Name
    John
  • Last Name
    Rowe
  • Location
    Australia

Cinema 4D Information

  • C4D Version
    19.053 Studio

Hardware Information

  • CPU/GPU
    i9- 9900x, RTX 2080Ti
  1. Just wondering if you ever got this to work? I'm having the same problem trying to get it to work under R19. It seems to be a dll issue. If I start C4D in a cmd console with the command start /b /wait "parentconsole" "cinema 4d.exe" I get the following error pertaining to the XFrog plugin: "Error: OS error loading plugin Xfrog45_R18.cdl64. Could not load dll. (file:///C:/Program Files/MAXON/Cinema 4D R19/plugins/Xfrog 55/Xfrog45_R18.cdl64) [win_dll.cpp(314)] Cause: Windows System Error #1114: A dynamic link library (DLL) initialization routine failed. [win_dll.cpp(309)]" That's under a fresh install of Windows 10. Strangely it works on my Surface Book running Windows 10 but I'm having no success getting it to work on my desktop running Windows 10. And no responses at all from XFrog on my tech support query. :( Any help greatly appreciated!
×
×
  • Create New...

FORUMS INFO:

Dear members, we are aware of few more bugs that are still present withing the theme.We just wanted to let you know that we are working to fix them as soon as possible.
 

NEW MEMBERS:

Please be aware that we are manually approving all new registrations, due to spam prevention. Please be patient in case you cannot login right away, we will approve you within 12h or less if we decide you are not potential spammer. 

 

Thanks for understanding! :cowboypistol: