Jump to content

justinphilip

Regular Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Noble Beginner

Profile Information

  • First Name
    Justin
  • Last Name
    M
  • Location
    New York, NY
  • Website URL
    www.justinmoraczewski.com

Cinema 4D Information

  • C4D Version
    20.059 Studio

Hardware Information

  • CPU/GPU
    i9 7960X-Quadro RTX 6000 | i7 8700K-1080
  1. Below is a Google drive link with the file and a .png sequence of the video that is tracking. I hope that is okay. Since I can't share the exact scene file I did a quick recreation of the scene. The problem still occurs on my home PC as it did on my work PC. Both the same version. Basically what is happening is if I am adding tracking points and go into another mode such as polygon, point, edge, model, texture, etc, I can't go back to adding more tracking points. I know that these modes are not useful in tracking but I clicked on one by mistake and can't figure out how to go back to adding tracking points. https://drive.google.com/file/d/1_TwqzacMJmD-I6GLq_90Qy0IUOhi23Zm/view?usp=sharing
  2. justinphilip

    Howdy

    Hi guys, I am a long time on and off Cinema 4D user who has just begun starting to use Cinema 4D on a daily basis professionally. Looking forward to being part of the community here and helping out when I can.
  3. I've brought in a motion tracker object, added in my footage, added about 6 manual tracking points and have them all tracked throughout the entire timeline but then by mistake I clicked on Model Mode and now I can't go back to adding any more tracking points. I am not ready to run the 3D solver yet. I have the Motion Tracker object selected. I can see my user tracks in the attribute palette but when I CRTL+Click to add a new tracking points it is not adding any more. What kind of mode or tool do I need to have selected? Thanks for your help. Please let me know if more info is needed.
×
×
  • Create New...